Momenteel kunnen er wel bestellingen geplaatst worden, maar verzendingen zullen pas gebeuren vanaf 15/4.

Over Crete Colors

Als officiële Benelux distributeur voor de Crete Colors betonproducten onderschrijven wij ons eigen streefdoel: excellentie, altijd én overal. 

Historiek

Crete Colors Benelux is de officiële distributeur van Crete Colors producten en -diensten in de Benelux. Ons moederbedrijf is Crete Colors International. Sinds de vroege jaren ’90 is Crete Colors International gefocust op betonbehandeling, -verdichting, -kleuring en het schuren en polijsten van betonnen oppervlakken  Het bedrijf is opgestart en gevestigd in Phoenix, Arizona, in de Verenigde Staten van Amerika. De productie zit in Kansas, ze hebben een Aziatisch hoofdkantoor in Hongkong en distributiepartners doorheen de hele wereld. 

Crete Colors International en PROSOCO zijn al decennia lang strategische partners in het aanbieden van kwalitatieve producten die specifiek ontworpen zijn voor betonvloeren. Deze producten worden over de hele wereld aangeboden. De productlijn van PROSOCO, Consolideck, wordt verdeeld in de USA en Canada, terwijl het C² – Crete Colors – productgamma beschikbaar is en verkocht wordt binnen alle andere internationale markten, waaronder ook de Benelux.  

“Samen hebben we twee unieke merken ontwikkeld die wereldleider zijn in de sector.”

In de samenwerking is hun jarenlange kennis en ervaring verenigd. Het resultaat is een uitgebreid netwerk van mogelijkheden en middelen om te kunnen voorzien in producten van de allerhoogste kwaliteit. Daarnaast vormen Crete Colors en Prosoco ook een team om zo voorzieningen te ontwikkelen voor hun klanten. Dit geeft een boost aan onze verkoop. Hun professionele relatie met NSF (National Sanitation Foundation, met een kantoor in Brussel) en SCS (Scientific Certification Systems, met een kantoor in Nederland) zijn belangrijke bronnen die de kwaliteit en integriteit van de producten consolideren.  

Hun gezamenlijke inspanningen in kader van onafhankelijk laboratoriumonderzoek zorgen voor de hoogste standaarden. Meest belangrijk, hun toewijding aan de klanten hun noden en het onderstrepen van het belang van het creëren van professionele relaties op lange termijn heeft het partnerschap bevorderd. Samen vormen ze één van de sterkste mondiale strategische partners mogelijk, samen kunnen ze de wereld aan.  Het C²-merk is momenteel aanwezig in meer dan 40 landen en er worden continu nieuwe expansiemogelijkheden ontdekt. We zijn erg trots op het feit dat we een deel uitmaken van het wereldwijde netwerk, wat door Crete Colors International  de ‘C² Familie’ genoemd wordt. 

Technologie

Bij Crete Colors International is de expertise gefocust op geavanceerde behandelingen voor betonvloeren. Ze realiseerden zich al snel dat de industrie in een technologie diende te investeren die voorzag in kleurbehandelingen en effectievere betonoplossingen dan de traditionele kalium en natrium gebaseerde producten. 

Het antwoord was Lithium. 

Crete Colors gebruikt deze geavanceerde technologie om een aantal kwaliteitsvolle en ecologische betonverharders en -verdichters, kleuringen en onderhoudsproducten te ontwikkelen en op de markt te brengen. Crete Colors legt, in het kader van betonprestaties en het creëren van nieuwe decoratieve behandelingen voor beton, de lat steeds hoger. Dit door nieuwe systeemprocessen en aanbrengtechnieken te ontwikkelen. Door onafhankelijke labotests, die steeds opnieuw de superieure kwaliteit van de producten bevestigd. Door een product pas op de markt te brengen als het écht een verschil maakt en iedereen achter de kwaliteit en effectiviteit staat.  

Het fundament van ons bedrijf is onze toewijding om kosteneffectieve, milieuvriendelijke en gemakkelijk toepasbare kwaliteitsproducten te ontwikkelen. Lithiumtechnologie is het superieure platform voor het overgrote deel van onze betonproducten. Wij blijven steeds innovatieve systeemoplossingen ontwikkelen en verbeteren, die een inspiratie zullen zijn voor de architecturale betonwereld van de toekomst. 

Werkwijze

Crete Colors Benelux draagt dezelfde visie uit als Crete Colors International: service is alles.  De producten die we verkopen en gebruiken, zijn topkwaliteit. Maar onze professionele service maakt het verschil.    Crete Colors International is een mondiaal bedrijf dat gefocust is op het aantrekken van de beste internationale professionals om onze lithium producten te vertegenwoordigen. We selecteren eerlijke, deskundige en ervaren partners die een meerwaarde zijn voor onze manier van werken binnen de lokale afzetmarkten. 

Over Crete Colors

Wij gaan voor excellentie, altijd en overal.

Beste mensen

Wij geloven erg in sterke lokale relaties. Onze selectie van regionale partners is bepalend voor het succes van onze internationale organisatie. Crete Colors streeft naar het creëren van een succesvolle samenwerking op lange termijn. Dit door een duidelijke overeenstemming van objectieven, waarden en standaarden te bewerkstelligen.

Best practice

We focussen ons op het verhogen van het niveau van onze best practice, voor elk product en proces dat we ontwikkelen. Van onze interne kwaliteitscontrole tot productvervaardiging en klantendiensten, we hebben een onophoudelijke aandacht voor kwaliteitsmanagement en -verbetering. Intern maken we gebruik van internationale bedrijfsstandaarden en -normen en we moedigen onze lokale partners sterk aan om ook te voldoen aan deze criteria.

Hoogste kwaliteit

Crete Colors verbetert steeds de geldende kwaliteitsstandaarden. Door het focussen op het hoogste kwaliteitsniveau mikken we op het vervaardigen van de beste producten die wereldwijd worden aangeboden. Ons productiebedrijf is erg innovatief en elke bestelling voldoet gegarandeerd aan de specificaties.

Milieuvriendelijk

C² gelooft in zorg en aandacht voor het milieu, recycleren en het beschermen van de aarde. We zijn volledig toegewijd aan het promoten van milieuvriendelijke producten en duurzame productiepraktijken die voldoen aan de recentste ecologische standaarden en richtlijnen. En daar waar we kunnen, zullen we deze nog overschrijden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul hieronder het offerteformulier vrijblijvend in. Wij bekijken jouw project zorgvuldig en brengen jou in contact met bedrijven die opgenomen zijn in ons exclusieve Crete Colors netwerk. Deze firma’s staan garant voor een goede service en vakwerk en werken met ons premium productgamma.
Offerte aanvraag (#4)

Neem contact op met Crete Colors

Wil  je gratis een offerte aanvragen of wil je één van onze betonproducten bestellen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Onze contactgegevens

Crete Colors Benelux