C² Betonimpregnaties

Crete Colors is de premium partner voor C² betonimpregnaties​ van elke nieuwe betonvloer met een oppervlakte van minstens 500m².
Crete Colors biedt hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid, en dit op lange termijn met 25 jaar garantie*.
Onafhankelijke labotests zijn beschikbaar op aanvraag. Deze bevestigen de kwaliteit en effectiviteit van de producten.

Download de prijslijst

Download prijslijst (#5)

(*) Deze garantie geldt enkel als wij de producten hebben aangebracht en onder bepaalde voorwaarden (bekijk onze Algemene voorwaarden).

De Crete Colors All-in-one-behandeling

De betonimpregnaties hebben wij als Crete Colors volledig in eigen beheer. Dat betekent dat wij, dankzij het feit dat wij zonder tussenpersonen werken, een heel scherpe prijs en excellente service kunnen bieden aan onze klanten.  Wij werken volgens een vaste procedure waar we de beste resultaten mogelijk mee behalen. Onze behandeling wordt volgens de regels van de kunst uitgevoerd: ons team heeft een jarenlange ervaring in betonbehandelingen en werkt elke werf professioneel af.  

Elke nieuwe vloer die een oppervlakte van minstens 500m² heeft, kan behandeld worden volgens ons professionele procedé.  

Voorbereiden met C² Cure

Bij de betonstort: wij komen dezelfde dag nog ons curingproduct C² Cure plaatsen. C² Cure is een curing compound van de volgende generatie. Deze bevat alle voordelen van een klassieke curing, zonder de nadelen. Hier wordt de eerste belangrijke stap naar premium betonvloer gezet.

Ontdek meer informatie over C² Cure: Productfiche en Veiligheidsfiche.

Verharden met C² Hard

We laten de betonvloer 28 dagen uitdrogen en uitharden. Na deze periode gaan we de curinglaag verwijderen en plaatsen we onze lithium betonverharder, C² Hard. Deze zal de betonvloer verharden en verdichten. Daarnaast zal de betonvloer 100% stofvrij worden door deze behandeling. De betonvloer is nu 70% harder dan de originele vloer was.

Ontdek meer informatie over C² Hard: Productfiche en Veiligheidsfiche.

Impregneren met
C² Protector of C² Salt Safe

Afhankelijk van de eisen die gesteld worden aan de betonvloer, kan deze verder geïmpregneerd worden met één van onze beschermende impregnaten. C² Protector is een premium vlekwerende bescherming die olie indringing bemoeilijkt. C² Salt Safe biedt bescherming tegen dooizouten.

Ontdek meer informatie over C² Protector: Productfiche en Veiligheidsfiche.
Ontdek meer informatie over C² Salt Safe: Productfiche en Veiligheidsfiche

Wil je een betonvloer laten behandelen die kleiner is dan 500m²? Of een reeds bestaande betonvloer laten behandelen? 

Ook hiervoor kan je contact met ons opnemen, wij bekijken jouw project zorgvuldig en brengen jou vrijblijvend in contact met bedrijven die opgenomen zijn in ons exclusieve Crete Colors netwerk. Deze firma’s staan garant voor een goede service en vakwerk en werken met ons premium productgamma. Contacteer ons via info@cretecolors.be en wij helpen je met plezier verder. 

Bestel jouw onderhoudsproducten via onze webshop

Vrijblijvende offerte aanvragen

Offerte aanvraag (#4)

Neem contact op met Crete Colors

Wil  je gratis een offerte aanvragen of wil je één van onze betonproducten bestellen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Onze contactgegevens

Crete Colors Benelux

© Copyright 2023 – Alle rechten voorbehouden aan Crete Colors. Behandeld door HappyColors