Momenteel kunnen er wel bestellingen geplaatst worden, maar verzendingen zullen pas gebeuren vanaf 15/4.

C² Betonproducten

Het toonaangevend betonproducten assortiment van Crete Colors gaat voor hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid.

Onze kwaliteitslabels:

 • C² Remove
 • C² Stain Clean
 • C² Cure
 • C² Hard
 • C² Color Hard
 • C² Tint
 • C² Ultraseal
 • C² Protector
 • C² Salt Safe
 • C² Maintenance
 • C² Stain Clean

De eerste stap in het behandelen van betonvloeren is verzekeren dat het oppervlak zuiver en vrij van olie en andere vlekken is. De volgende producten zijn ontwikkeld voor het voorbereiden van betonvloeren. Ze dienen beiden een verschillend doel, maar zorgen er voor dat de beton klaar is voor de volgende stap: verharden.

Stap twee in het behandelproces is het verharden, verdichten en impregneren van het betonnen oppervlak. Onze producten beschikken over premium lithium technologie, wat uitstekende resultaten garandeert.

Na het verharden en verdichten kan er voor gekozen worden om de vloer in te kleuren. Dit om een kleur te verdiepen of een nieuwe kleur te creëren.

Via het aanbrengen van kleur of een uitzonderlijke glans wordt een decoratief aspect toegevoegd aan de afwerking van een betonvloer. Deze verschillen van traditionele coatings omdat ze indringen in het oppervlak, waardoor dit één geheel wordt met het beton. Het is dit niet laagvormend en kan daardoor niet afgelopen worden. De vloer verfraaien met de C² kleuren is betaalbaar en uniek. Onze producten vertegenwoordigen een revolutie in vloerdecoratie en zijn geschikt voor vrijwel elk project.

De volgende stap is het beschermen van de betonvloer. Het verzekert een bescherming tegen schadelijke elementen, wat de levensduur van de vloer verlengt.

Deze producten zullen de vloer beschermen tegen schadelijke zouten, vlekken, water en olie en zullen daarnaast zorgen dat deze eenvoudig te onderhouden is en er goed blijft uitzien.

De laatste belangrijke stap is het onderhouden van je investering. Regelmatig en correct onderhoud zal de levensduur van de betonvloer verlengen en de kosten voor nieuwe behandelingen significant verminderen.

Het onderhoudsproduct in ons gamma, C² Maintenance is uniek in zijn soort: het is het enige product vandaag op de markt dat specifiek is ontworpen voor het behoud van betonnen oppervlakken. Dit dankzij het toevoegen van geavanceerde lithium verharder naast een mix van detergenten en ontvetters. Bij elke poetsbeurt wordt de beton dus waar mogelijk en nodig, versterkt. Op die manier verkrijg én behoud je de sterkst mogelijke betonvloer. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Offerte aanvraag (#4)

Neem contact op met Crete Colors

Wil  je gratis een offerte aanvragen of wil je één van onze betonproducten bestellen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Onze contactgegevens

Crete Colors Benelux